Niyazi MARAŞLIOĞLU - Okul Müdürü

1982 Yılında Aksaray ili Ağaçören İlçesi Kurtini Köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyünde ortaokul ve liseyi şuanda internet sitesinde olduğunuz o zamanlardaki adı Aksaray İmam Hatip Lisesinde bitirdi. 28 Şubat katsayı engelinden dolayı sadece ilahiyat tercih edildiği için Çukurova Üniversitesi İlahiyatFakultesini bitirdi. 2006 yılında başladığı eğitimcilik hayatında sırasıyla Adana, Şırnak, Balıkesir ve Erzurum´da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak çesitli okullada görev yaptı. 2011 yılında geldiği Aksaray´da 2 yıl öğretmenliktan sonra idarecilik görevine başladı. Aksaray Merkez Hacı Kerim Yardımlı İmam Hatip Ortaokulu ve Saadet Güney İmam Hatip Ortaokullarında Müdür Yardımcılığı ve Yeşiltepe ÇPL ve Merkez Şehit Memiş Arıbaş Ortaokulunda Okul Müdürlüğü görevinde bulundu. 2021 yılı Temmuz ayından beri okulumuzda Müdür olarak görev yapmaktadır. Müdürümüz evli ve iki çocuk babasıdır.