Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi

03822120059
COĞLAKİ MAH. 1218 SK. NO 2 İÇ KAPI NO 2 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Tarihini geçmişini bilip, geleceğine yön veren çağın gereklerini idrak ederek topluma fayda sağlayacak çalışmaları kendisine prensip edinen, yereli de evrenseli de değerleriyle eş güdümlü yaşayabilen nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Çok yönlü özellikleri kendisinde bulunduran etik ve vicdan ilkesine bağlı bireyler yetiştirmek temel vizyonumuzdur.
Başarılar
Erdem Destek 2021 Projesi Aksaraydan hibe almaya hak kazanan tek okul olarak büyük bir başarı kazandık.
Öğretim Şekli :Gündüzlü
Kalorifer-Doğalgaz
Yabancı Dil (İngilizce)
şehir içi toplu taşıma, araç, yürüme mesafesinde,
Var
Aksaray Merkez
Merkezde
Kız ve Erkek toplam 60 öğrenci
TABAN:368- TAVAN: 444,128
Okulumuz yeni açıldı
Okulumuz yeni açıldı
Sportif Etkinlikler
Her hafta düzenli olarak halı saha maçı düzenlenerek öğretmen ve öğrencilerin maçlara katılmalarını sağlıyoruz.
Bilimsel Etkinlikler
İnegöl 3. Teknoloji festivalimde 1 adet Türkiye 2. liği 1 adet Türkiye 3. lüğü elde edildi.
Proje Çalışmaları
ERDEM Destek 2021 Projesine başvuru yapan ortaokul bölümümüz hibe almaya hak kazanmıştır. Anadolu Mektebi okumaları projesine katılarak bu yıl panel ve etkinlikler düzenlemek adına çalışmalarımız devam ediyor.
Okulumuz yeni açıldı.
Diğer Hususlar
Hedef YKS kapsamında her ay düzenli Kazanım Değerlendirme Sınavı, Ödev Takip Sistemi, Sınav Soru Rehberliği, Kariyer Günleri, Hafta Sonu Kampları, Ara Tatil ve Yaz Tatili kampları yapılmaktadır.