GENÇ HATİPLER HUTBE OKUMA YARIŞMASI 7. BÖLGE FİNALLERİ YAPILDI

Mrt

Doç. Dr. Ali KAYA Semineri

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Şbt

Hedef Yks kapsamında denem sınavlarımız devam ediyor.

Şbt

ÖNDER Gençlik, Türkiye'deki imam hatip okullarında eğitim gören imam hatip öğrencilerini,

kendileriyle aynı sıralarda okumuş imam hatip mezunu ağabeyleriyle buluşturuyor.

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİ UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ

Ock

Okulumuzda 1.dönem sonu karne töreni gerçekleştirildi.

Ock

Aksaray Gençlik Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okul Sporları Dart Turnuvasında mücadele ettik.

Ock

Okulumuz İdareci,Öğretmen ve öğrencileri Aksaray Şehitliğini ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuzda Sosyal medya gezi tanıtım kulübü tarafından sinema etkinliği yapıldı

Ock

Aksaray Gençlik Spor Müdürlüğü Okul Sporları kapsamında Bilek Güreşi Müsabakarı tamamlandı.

Ock

Hitabet ve Mesleki Uygulama etkinlikleri okulumuzda gerçekleşiyor.

Tam Kapsam Değerlendirme Sınavı

Ock

Okulumuzda geleneksel hale gelen Arapça Bilgi Yarışması yapıldı.Birinci olan 11-B sınıfını tebrik ediyoruz.

Ock

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları gençler futsal  müsabakaları tamamlandı.