Kas

13 - 21 Ekim İmam Hatipliler Haftası

Kas

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr.Yusuf Bilen okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi.

Ekm

2023 Mevlid-i Nebi etkinlikleri okulumuzda idare,öğretmen ve öğrenci işirliği ile icra edildi.

Ekm

Aksaray Belediyesi Bilim Merkezi öncülüğünde TÜBİTAK ve Aksaray Valiliğinin katkı ve destekleriyle bu yıl 2’ncisi düzenlenen Aksaray Bilim Festivaline Aksaray Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak  katkı sağladık.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Karne törenimizle sona erdi.

May

Milli gururumuz TOGG BUGÜN MİSAFİRİMİZ OLDU.

May

Aksaray Gençlik Spor Müdürlüğünün Okul Sporları Futsal Turnuvasında okulumuz namağlup ŞAMPİYON olmuştur.

May

Gençlik Haftası münasebetiyle bugün İmam Hüseyin Camii’nde Cuma Namazı için öğrencimiz Mehmet Ömer BOZLAK vardı.

Ara

Hedef YKS kapsamında Kariyer Günlerinden birisini daha icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ayki konuğumuz okulumuz mezunlarından ilahiyatçı, eğitimci ve iş adamı Mehmet DERİN.